Popołudniowy coffee time to mój ulubiony moment w ciągu dnia.
Te 20 minut z filiżanką kawy w ręku pozwala mi się odprężyć i naładować baterie na resztę dnia, któryczasami konczy się nawet o godzinie 00.00
Czasami jest to tylko kawa, czasami kawa i ciacho - jak dziś. Taki mały nałóg bez którego nie można żyć.
Wiosenny deser składniki na dwie porcje
1 filiżanka bitej śmietany
1 filiżanka pokruszonego szpinakowego ciasta zielony mech
6 biszkoptów Savoiardi
Wykonanie
biszkopty smarujemy bitą śmietaną i obficie posypujemy okruszkami ciasta szpinakowego
A Wy czym słodzicie wasz coffee time ?
Deser wygląda smakowicie:) Ja czasami do kawy dodaję bitą śmietanę i całość posypuję cynamonem, pozdrawiam!:)
OdpowiedzUsuńhttp://www.ladymademoiselle.pl/
a ja myślałam że to bułki z jakimś serkiem i szczypiorkiem :P
OdpowiedzUsuńWyglądają tak smacznie, że aż zgłodniałam! :D
OdpowiedzUsuń